برامج المنح الدكتوراه في ألمانيا دعوة للتقديم: 1 أغسطس 2018 الموعد النهائي: 31 أغسطس 2018

The German Academic Exchange Service (DAAD) is pleased to announce the Research Grants-Doctoral Programmes in Germany for the academic year 2019/2020.
The doctoral Program is provided to excellently-qualified young academics and scientists who have completed a Master's degree or Diplom, or in exceptional cases a Bachelor's degree at the latest by the time they begin their grant-supported research.
The target groups are Egyptian freelancers, applicants from Egyptian ministries, Egyptian university staff member of the private universities and private research institutions, university staff members of Egyptian public universities, who are not following the mission’s department plan. (For details about the missions’ plan please refer to the following website of Ministry of Higher Education and Scientific Research for the missions’ plan:http://www.mohe-casm.edu.eg)
The aim of this grant programme is to support doctoral projects in Germany.
Kindly note, that the deadline for application is 31st August 2018. The application should be online through the DAAD portal.
You can find detailed information about this scholarship starting from 1st August 2018 under the following link: